Niin minä aamulla tuumin, kun kävelin nilkkoja myöten uudessa lumessa töihin, ja uutta puski vaakasuoraan naamalle, kun ei tuullutkaan kuin ihan helvetisti tarpeeksi. Tuumin myös että nyt kun näen jonkun naistenlehden Italian kirjeenvaihtajan kolumnin siitä kun suomalaiset ovat niin juroa ja mököttävää kansaa ja joka paikkaan pitää kävellä katse tiessä ja jorkka otsassa. Ett hei piristykää ja olkaa eurooppalaisia niinku täällä! Täällä elämästä nautitaan ja leuka on ylhäällä ja katse vilpitön ja mitä nyt v#¤& vielä!

Niin perkele en paremmin sano, minä otan yhteyttä siihen toimittajaan ja sanon että tervetuloa tänne helvettin kylmään lumi/räntä-sateeseen ja pidä katse ylhäällä ja silmät auki! Come on! Tiehen tuijottaminen ei ole mitään jurottamista, se on jumalauta selviytymistä! Tai voihan sitä pitää tihrusilmänsä ammollaan ja toivoa että ne tuskalliset jääpiikit sieltä päivän mittaan sulavat, ja ainahan sitä voi hakea antibiootit tulehduksiin, kun niitähän ei Suomessa vielä tarpeeksi käytetä.Muistaa sitten myös harjoittaa ennen ulos lähtöä sitä naistenlehtien kovin tyrkyttämää ehostamista, ett tempasee Mangaripsarit silmiin ja sitte duuniin ja tietenkin kävellen kun se on hyötyliikuntaa ja sitten käyttää töissä ensimmäiset 20 minuuttia siihen että yrittää pyyhkiä sitä tuhrua naamalta pois niin ettei näyttäisi turpaansa saaneelta.

Ja mitä hittoa minä tuota yhtä urheilulehteäkin tilaan kun viime lehden pääteema oli juoksemisen nautinto ja ilo. Fine, se oli hienoa. Tässä lehdessä on artikkeli otsikolla "Väsynyt juoksuun?". Siis mitä, nyt jo?? Vaihtoehtoja oli kyllä mukavasti jos ei lasketa pyöräilyä, joka on mahdotonta ja kävelyä, joka on juoksuakin paljon tylsempää. Vilkaisin sitten, mitä seuraavassa lehdessä on tarjolla: Vuoden muhkein juoksulehti! What? Mit? Elkää kehdatko! Montako juoksuteemaa pitää repiä yhteen kevääseen?

Ei pitäisi lukea lehtiä kun stressitasot vain nousevat. Tuostakin ihme kuntolehdestä sain selville, että kaiken maailman voiteista sun muista kosmetiikka- ja hygieniatuotteista saattaa seurata esim. hedelmättömyyttä ja mitä lie sikiövaurioita. Ei sillä että koskaan välttämättä mitään perhettä saisin, mutta onhan tuo nyt kiva tietää! Toisaalta, ilman kosmetiikkaa ja hygieniahommia ei tarvitse pitää yllä edes sitä pientä toivon liekkiä.