No ei "#¤%&/@£ kannattanut!!

Pari viikkoa taukoa (oli muuta tekemistä kun raadoin coltti ohimolla kouluhommien parissa että saan dedikseen mennessä edes jotain röpöstystä palautettua)  ja kyllä huomaa. Pelonsekaisin tuntein lähdin rauhallisesti köpöttelemään, mielessä väikkyi ens alkuun vaatimaton 5 km tavoite, siihen pitäisi pystyä, kun johonkin siihen silloin pari viikkoa sitten jäin. Siis kyllähän nyt vähintään viis, eihän se ole mitään.

Jumalauta! 3,6 km tuskaa ja jalat puukalikoina ja suorastaan hävyttömän kuuloinen läähätys koko matkan! 1/3 matkasta mentyäni realiteetit puraisivat perseestä ja ymmärsin, että 5 km on vielä kaukainen unelma - taas kerran. Että semmoinen pari viikkoa menee kun palaa edistyneestä tilasta lähelle nollaa. Puolitoista kuukautta ja pitäis mennä 10 km? Heh heh ehh kill me now. Onkohan olemassakaan sellaista juoksukoulua, jonka treenillä tuohon tässä ajassa tästä kunnosta pääsisi?

Se on nyt 3 kertaa viikossa vähintään lenkki, vähempi ei millään riitä. Inhottavaa kun menee pakon puolelle, mut ei enää ehdi löysäillä. Voi paska.