Totta vie se kauppareissu oli riskaabeli veto silloin 2 viikkoa sitten. Se hetken onni auringossa kauppaan ja takaisin päälläni ihanat shortsit ja t-paita. Sen jälkeen 2 viikkoa syyhyistä kutinaa (kiitos aurinko) ja ennen kaikkea nyt aina ulkona pitkät vaatteet päällä. Aivan mahtavaa. Oma moka tietenkin, niin kuin kaikki aina. Onneksi syksy tulee pian.

Lenkillä ei tarvitse edes harkita käyvänsä. Olen viime aikoina kovasti miettinyt sitä, miten kevään aikana sain yhtään mitään kouluhommia tehtyä, kun nyt siihen ei meinaa ehtiä sitten yhtään ja kaikki vain viivästyy. En vielä tiedä, jatkan miettimistä.

Sinkkuus jatkuu, mutta onneksi lainasin kirjastosta Dr. Philin "Rakasta fiksusti" (tai jtn) kirjan, joka opastaa minua ei-halutusta tilastani kohti parempaa. Olen jo luvussa 7, ja alan ymmärtää niin kuin aivan kaikkea. Mikä kaikki on kautta aikain mennyt pieleen, väärät valinnat, väärä käytös, liika kiltteys, mukavuus ja venyminen.  NYT LOPPUU SE. Otan ohjeista onkeeni, ja piru vie jos tätä peliä pelaamalla tosiaan saan hommattua miehen (siitäkin huolimatta että se joskus lähtee niin kuin kaikki lähtevät: "On the morrow he will leave me/as my hopes have flown before") niin kirjoitan Dr. Philille kiitoskirjeen. Tähän asti olenkin ollut sitä mieltä, että pelejä en pelaa, tämmöisenä pitää kelvata ja pitää olla suora ja rehellinen ja aito ja vilpitön ja lässynpälä. Vielä mitä! Dr Phil ohjeistaa että miehen kuuluu saalistaa nainen, ja naisen ei tule olla heti saavutettavissa nyt eikä parisuhteessa eikä oikeastaan ikinä. Ymmärrän täysin. Minä olen siirtänyt muita menojani niiden pönttöpäiden vuoksi ja ollut valmis milloin vain, siirtänyt ihan kaikkea ja joustanut ja venynyt ja herraties mitä. On ihme etten ole jo sirkuksessa näytillä.

Tämä selittää aivan kaiken. Asiat tulevat muuttumaan. :)

Ai niin, Viikko sitten kävin sovituskopissa ja järkytyin niin että meinasin huutaa. Laihdutuskuuri alkanut.